Vineyard

Vineyard

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

Vinurile noastre

Vinurile noastre

By the same illusion which lifts the horizon of the sea to the level of the spectator on a hillside, the sable cloud beneath was dished out

Evenimente

Evenimente

Looking down into the dark gulf below, I could see a ruddy light streaming through a rift in the clouds.

DESPRE NOI

Filosofia noastră

Macedonia21 este un vis, o expresie a bucuriei vietii, o fortareata redutabila la a carei temelii sta pasiunea pentru vin, educatie si dezvoltare personala.
Alexandra si Silviu s-au intalnit pe strazile pavate ale unei frumoase cetati medievale transilvanene. Acolo, inconjurati de zidurile de caramida rosiatica si purtati pe alei acoperite de frunze ruginii, au impartit primul pahar cu vin, iar ea l-a cucerit cu zambetul stralucitor.

Macedonia21 este o casa veche din caramida rosiatica, care le-a iesit in intampinare, si care ii provoaca sa duca mai departe povestirile vechi si noi ale vinului romanesc.

Am imbratisat misiunea de a creea o legatura perfecta intre produs si consumator. Ne-am propus obiective clare de promovare a vinurilor romanesti, de educare a consumatorilor si de dezvoltare continua a pietii de desfacere.

DESCOPERIȚI SERVICIILE NOASTRE

Evenimente și vizite

Organizam evenimente integral, sau aducem degustarea de vin in cadrul unei comunitati deja formate, pentru o promovare directa, cu pasiune si cu atentie la publicul consumator.

Comercializam toate produsele promovate la degustari, direct in cadrul evenimentelor, la targuri si expozitii, in cataloage de produse, si onoram comenzile primite pe email sau telefon.

Mai mult de 15 ani

de experiențe

Vinuri de calitate

pentru colecția personală

Selecții de vinuri

trimise oriunde în țară

top wine on sale this month

Premium Quality

UP TO 50% OFF